از قرار گرفتن خیار در محلول مناسب آماده شده از سرکه و آب نمک خیارشور تهیه می شود. فرآیند صنعتی تولید خیارشور در ادامه توضیح داده شده است:

۱- توزین خیار قبل از تخلیه و تحویل بار : در کارخانجات مواد غذایی که مواد اولیه آن ها میوه است میوه را به وسیله باسکول توزین کرده وسپس تخلیه می نمایند.

۲- شستشو وتمیز کردن اولیه : منظور از تمیز کردن پاک نمودن خیار از هرگونه آلودگی خارجی می باشد.بدین منظور می توان روش غوطه ورسازی خیار در آب استفاده نمود.

۳- درجه بندی : این مرحله در تولید خیارشور که میوه به صورت کامل مورد استفاده قرار می گیرد بسیار اهمیت دارد . درجه بندی را می توان بر اساس معیارهایی که ارائه می شود انجام داد :

:: شکل و اندازه

:: رسیده وتازه بودن

:: بافت

:: مزه و عطر

:: عیوب ظاهری

:: رنگ

به استثنای مورد اول که بوسیله دستگاه انجام نمی گردد در بقیه موارد مجبور به استفاده از نیروی انسانی (به کمک تشخیص با چشم) می باشیم.

دانلود فایل


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

ehsan دبستان دخترانه هیات امنایی حاج یدالله کیانی فلزیاب Golden Tech | گلدن تک | 09197977577 طراحی لوگو در اردبیل حس دیزاین ★ຖēຟ ຟ໐rl໓★ hamkaransystem server94 اخبار خدمات ثبتی و حقوقی گاه نوشته های حقوقی من Rhonda