مدیتیشن از بین بردن افسردگی و اضطراب و آزادسازی اندروفین
مدیتیشن پنهان ازاد سازی اندروفین با هیپنوتیزم ضربه های دوگوشیانتشار مواد شیمیایی طبیعی ضد افسردگیاز بین بردن درد عاطفی و فیزیکیبهتر کردن حال شمامتعادل کردن سیستم عاطفی شما
مدیتیشن رها سازی اندروفین برای درد جسمی و روحی است. این جلسه دارای ضربه های دوگوشی پنهان برای ازاد کردن اندروفین است که به صورت خاصی طراحی شده است برای اینکه احساس مثبت جسمی و عاطفی داشته باشید و همچنین از بین بردن تنش و تحریک حس شادی ،ارامش و لذت است.اندروفین ماده ضد افسردگی طبیعی است که در بدن منتشر میشود و انتشار اندروفین درد فیزیکی را کم میکند و احساس شادی و رضایت شمارا افزایش میدهد. یادگیری روش های ازاد سازی اندروفین راه مناسبی برای مقابله با استرس است.پیام های پنهان ترکیبی از ضربه های دوگوشی است که در نهایت به ازاد سازی اندروفین کمک میکند.فرکانس های دوگوشی شما را با امواج مغزی هماهنگ میکند و در یک حالت ارامش عمیقی قرار میدهد علاوه بر این ضربه های دوگوشی شامل فرکانس های التیام بخش که مربوط به ازاد سازی اندروفین و کاهش استرس میشود است.۱۱۱ هرتز،۹۰ هرتز، ۱/۵هرتز، و ۰/۵ هرتز امواج دلتا.
جزئیات فرکانس:۱۱۱ هرتز – ازاد سازی اندروفین۹۰ هرتز – داشتن احساس خوب ،امنیت و رفاه۰/۵ + ۱/۵هرتز امواج دلتا – تسکین درد – اندروفین – ضد پیری – رشد شخصی – بهبود تروما (هر نوع ضربه، جراحت، شوک٬ آسیب و حادثه وارد شده بر بدن)تاکیدات پنهان این آلبوم :مغز من اندروفین را به طور طبیعی ازاد میکندمن خودم را دوست دارم و احساس شادی در تمام روز دارممغز من به تولید مواد شیمیایی و اندروفین که روح مرا ارام میکند عادت کرده استمن عشق و نور را مرتعش میکنمزندگی من سرشار از عشق،فراوانی و شادی استاحساس میکنم خوشبختی در زندگی من وجود داردبدن من هر روز خود را جوان میکندهر سلول بدن من با ارتعاش شادی و سلامتی همراه است
موسیقی: پیام های پنهان + ضربه های دوگوشی زمان فایل: 60دقیقه هدفن: لازم است جزئیات فایل: بالاترین کیفیت 320kbps فرمت فایل: MP4
|
درباره این سایت